Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 4000g911kcal22.4g138g12g56g
Paprika punainen 2000g585kcal18.8g90g8g38g
Chili paprika punainen300g120kcal6g27g0g0g
Valkosipuli 150g162kcal11.8g24.4g0.9g3.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 25g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.5g1.1g0.5g2.1g
Väkiviinaetikka 250g83kcal0g1.3g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1650g6435kcal0g1617g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16780g16679kcal121.2g3805.2g43.4g203.8g
Valittu annoskoko8390g8340kcal60.6g1902.6g21.7g101.9g
Annoskoko puolitettuna4195g4170kcal30.3g951.3g10.9g51g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126