Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1600g1212kcal29.9g246.7g3.2g16g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)1000g1200kcal200g0g35g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)3200g1472kcal102.4g153.6g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16780g8071kcal679.2g854.4g174.6g51g
Valittu annoskoko8390g4035kcal339.6g427.2g87.3g25.5g
Annoskoko puolitettuna4195g2018kcal169.8g213.6g43.7g12.8g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339