Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g39g219kcal3.8g12.5g16g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g15g51kcal0.3g0.4g5.2g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g30g180kcal6.3g2.1g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g900kcal20.8g30g75.4g0g
Valittu annoskoko84g450kcal10.4g15g37.7g0g
Annoskoko puolitettuna42g225kcal5.2g7.5g18.9g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104