Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)70g32kcal2.3g3.4g1.1g0g
Ohrasuurimo 12g39kcal1g7.6g0.2g0.9g
Kauralese 1.4g5.1kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g152kcal7.2g23.2g2.8g2.2g
Valittu annoskoko84g76kcal3.6g11.6g1.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g38kcal1.8g5.8g0.7g0.6g
Arvot/100g100g91kcal4.3g13.8g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993