Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g51g61kcal8.7g0.8g2.5g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)7.3g34kcal0.9g0.5g3.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%26g31kcal0.7g1.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g253kcal20.6g5g16.6g0g
Valittu annoskoko84g126kcal10.3g2.5g8.3g0g
Annoskoko puolitettuna42g63kcal5.2g1.3g4.2g0g
Arvot/100g100g151kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546