Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g53g176kcal6.8g35.7g0.8g3.4g
Kanttarelli, tuore, annos 50g8.8g1.3kcal0.2g0g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g8.8g34kcal2.9g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g529kcal20.2g72.4g17.8g7.6g
Valittu annoskoko84g265kcal10.1g36.2g8.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna42g132kcal5.1g18.1g4.5g1.9g
Arvot/100g100g315kcal12g43g10.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333