Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto28g84kcal6.2g0g6.7g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Paprika punainen 18g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Parsakaali pakaste Rainbow34g6.7kcal1g0.7g0g0.8g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g3.8g6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g211kcal15g3.2g15.6g2.2g
Valittu annoskoko84g106kcal7.5g1.6g7.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g53kcal3.8g0.8g3.9g0.6g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235