Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 3.8g8.5kcal0.5g0.1g0.7g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Pinaatti 64g8.5kcal1g0.3g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g110kcal3.4g2.2g9.4g2g
Valittu annoskoko84g55kcal1.7g1.1g4.7g1g
Annoskoko puolitettuna42g27kcal0.9g0.6g2.4g0.5g
Arvot/100g100g65kcal2g1.3g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790