Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g23g82kcal0.1g19.9g0.1g0.8g
Kananmuna kuoreton23g34kcal2.8g0g2.3g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g8.8g63kcal0g0g7g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g5.9g3.5kcal0.5g0.3g0g4.3g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, fazer1.8g5.8kcal0.4g0.2g0.4g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 8.8g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.8g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g489kcal8.2g63.8g21.4g10.2g
Valittu annoskoko84g244kcal4.1g31.9g10.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna42g122kcal2.1g16g5.4g2.6g
Arvot/100g100g291kcal4.9g37.9g12.7g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430323