Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g115kcal9.8g7.4g4.8g1g
Valittu annoskoko84g58kcal4.9g3.7g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g29kcal2.5g1.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593