Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 25g32kcal5.3g0g1.1g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g29g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g9g8.1kcal0.6g1.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g14g12kcal0.2g1.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g126kcal13g9.4g3.8g0g
Valittu annoskoko84g63kcal6.5g4.7g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna42g32kcal3.3g2.4g1g0g
Arvot/100g100g75kcal7.7g5.6g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308