Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ruohosipuli | 3.8g | 0.8kcal | 0.1g | 0.1g | 0g | 0.1g | |
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä | 12g | 36kcal | 2.1g | 0.1g | 3g | 0g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 23g | 4.5kcal | 0.1g | 0.9g | 0.1g | 0.3g | |
Valkosipuli | 0.3g | 0.3kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Basilika, tuore | 0.3g | 0.1kcal | 0g | 0g | 0g | 0g | |
Parmeggiano reggiano juusto (Pirkka parhaat), annos 10g | 5.9g | 23kcal | 2g | 0g | 1.7g | 0g | |
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g | 0.5g | 0.4kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty | 39g | 54kcal | 2g | 10.8g | 0.3g | 1.3g | |
Annoskoko tuplana | 168g | 238kcal | 12.6g | 24.2g | 10.2g | 3.4g | |
Valittu annoskoko | 84g | 119kcal | 6.3g | 12.1g | 5.1g | 1.7g | |
Annoskoko puolitettuna | 42g | 60kcal | 3.2g | 6.1g | 2.6g | 0.9g | |
Arvot/100g | 100g | 142kcal | 7.5g | 14.4g | 6.1g | 2g |