Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g4.4g16kcal0.4g3.5g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g21g48kcal4g0g3.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g14g14kcal1g2.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä10g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g174kcal11.8g14g7.6g0.8g
Valittu annoskoko84g87kcal5.9g7g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g44kcal3g3.5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586