Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%14g8.4kcal0.2g0.4g0.7g0g
Poronliha 11g13kcal2.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g144kcal9g4.4g10g0.4g
Valittu annoskoko84g72kcal4.5g2.2g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g36kcal2.3g1.1g2.5g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.4g2.6g5.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283