Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.1g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Bataatti, kuorittu 11g8.5kcal0.2g1.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 11g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g104kcal4.6g12.4g3.2g3.8g
Valittu annoskoko84g52kcal2.3g6.2g1.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna42g26kcal1.2g3.1g0.8g1g
Arvot/100g100g62kcal2.7g7.4g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926