Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g18g38kcal1.9g0.3g3.4g0.5g
Sipuli, tuore3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Selleri, annos 50g2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 24g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Parsakaali, tuore, 257g8.4g2.5kcal0.4g0.2g0g0.1g
Kiinankaali raaka 100g8.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g134kcal6g10.2g7.2g3.2g
Valittu annoskoko84g67kcal3g5.1g3.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna42g34kcal1.5g2.6g1.8g0.8g
Arvot/100g100g80kcal3.6g6.1g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062