Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.3g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Selleri, annos 50g5.3g0.7kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 8.1g1.4kcal0.2g0g0g0.2g
Pekoni rasvainen 4.9g19kcal0.6g0g1.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g79kcal3.8g3.8g5.2g1.4g
Valittu annoskoko84g40kcal1.9g1.9g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna42g20kcal1g1g1.3g0.4g
Arvot/100g100g47kcal2.3g2.3g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208