Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g56g80kcal11.2g0g3.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 7g16kcal0.4g1.2g1g0.4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g13g34kcal2.3g0.3g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g268kcal28.2g4g15.2g1g
Valittu annoskoko84g134kcal14.1g2g7.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g67kcal7.1g1g3.8g0.3g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984