Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g10g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kurkku 7.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)14g26kcal3.3g0g1.2g0g
Kananmuna, keitetty 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g16g39kcal2.8g0.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g200kcal18g2.4g12.6g0.6g
Valittu annoskoko84g100kcal9g1.2g6.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g50kcal4.5g0.6g3.2g0.2g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804