Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 25g28kcal5.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha porsaan 12%13g27kcal2.2g0g1.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Tomaattimurska, 1 prk13g3.3kcal0.1g0.7g0g0.2g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä3.1g10kcal0.3g0g0.9g0g
Juusto, mozzarella 3.1g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper13g44kcal1.5g8.9g0.2g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.9g6kcal0g0g0.7g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g317kcal20.4g20.4g15.6g0.6g
Valittu annoskoko84g159kcal10.2g10.2g7.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g79kcal5.1g5.1g3.9g0.2g
Arvot/100g100g188kcal12.1g12.1g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662