Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g19g26kcal3.6g0g1.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g18g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0g
Juokseva hunaja 250g0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%15g42kcal4.6g0g2.5g0g
Dolmio Light Classico Bolognese23g8.7kcal0.3g1.8g0g0.2g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g4.7g16kcal0.6g3.1g0g0.4g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g220kcal18.8g13.6g9.6g1.4g
Valittu annoskoko85g110kcal9.4g6.8g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna42g55kcal4.7g3.4g2.4g0.4g
Arvot/100g100g130kcal11.1g8g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659