Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Hirvikäristys18g26kcal3.5g0g1.1g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 7g7.2kcal0.2g1.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g92kcal8g8g2.4g1g
Valittu annoskoko85g46kcal4g4g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g23kcal2g2g0.6g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4.7g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799