Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 27g6.1kcal0.1g0.8g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 24g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Miniluumutomaatti, annos 250g18g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste11g39kcal3.2g0.2g3.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g161kcal7.4g7g11.6g2g
Valittu annoskoko85g81kcal3.7g3.5g5.8g1g
Annoskoko puolitettuna42g40kcal1.9g1.8g2.9g0.5g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.1g6.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534