Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Tonnikala vedessä 16g17kcal3.7g0g0.2g0g
Sipuli kuivattu 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.3g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g2.2g5.5kcal0.3g1.1g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml16g25kcal0.3g0.4g2.5g0g
Herneet (Apetit)11g5.8kcal0.6g0.6g0.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g11g14kcal0.3g2.8g0.1g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g26g28kcal1.3g5.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g205kcal13.2g20.8g7.6g0.6g
Valittu annoskoko85g103kcal6.6g10.4g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g51kcal3.3g5.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g122kcal7.8g12.3g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575