Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola3.9g6.3kcal0.3g0.2g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima7.8g31kcal2.3g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g9g15kcal0.7g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g280kcal18.2g4g21g1.2g
Valittu annoskoko85g140kcal9.1g2g10.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g70kcal4.6g1g5.3g0.3g
Arvot/100g100g165kcal10.7g2.4g12.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535