Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Raparperi 15g5.1kcal0.1g0.8g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g66kcal0.2g15.2g0g0.4g
Valittu annoskoko85g33kcal0.1g7.6g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g17kcal0.1g3.8g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516