Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Sipuli (käsittelemätön)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)13g15kcal0.4g0.5g1.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl6.9g8.9kcal0.9g0g0.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g50g85kcal10g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g266kcal25.8g1.8g17.2g0.2g
Valittu annoskoko85g133kcal12.9g0.9g8.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna42g66kcal6.5g0.5g4.3g0.1g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816