Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Valkokaali keräkaali 42g12kcal0.5g1.7g0.1g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.5g2.4kcal0g0.5g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g215kcal12.8g4.8g15.6g2g
Valittu annoskoko85g108kcal6.4g2.4g7.8g1g
Annoskoko puolitettuna42g54kcal3.2g1.2g3.9g0.5g
Arvot/100g100g127kcal7.5g2.8g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326