Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 32g115kcal2.6g25.2g0.2g0.5g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)17g23kcal1.7g0.5g1.6g0.1g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]17g21kcal2.1g0.3g1.2g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow17g17kcal1.2g0.5g1.2g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g352kcal15.2g53g8.4g1.2g
Valittu annoskoko85g176kcal7.6g26.5g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g88kcal3.8g13.3g2.1g0.3g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689