Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 19g60kcal5g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 19g68kcal2.5g12.3g0.6g1.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Tomaattipyree (Felix)4.7g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g24g3.1kcal0.4g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g335kcal21g27.2g15.2g2.2g
Valittu annoskoko85g168kcal10.5g13.6g7.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g84kcal5.3g6.8g3.8g0.6g
Arvot/100g100g198kcal12.4g16g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710