Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Juusto, Valio arkijuusto7.5g25kcal2g0g1.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 39g7kcal0.2g1g0.2g0.3g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.2g14kcal1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g193kcal14.4g3g13.2g1g
Valittu annoskoko85g97kcal7.2g1.5g6.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g48kcal3.6g0.8g3.3g0.3g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712