Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%44g74kcal8.7g0g4.4g0g
Ranskankerma Valio11g31kcal0.3g0.4g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Flora ruokakerma 15 % 250g9g14kcal0.1g0.3g1.4g0g
Pekoni Pirkka10g30kcal1.4g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g302kcal21.2g2.6g23.2g0.4g
Valittu annoskoko85g151kcal10.6g1.3g11.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g76kcal5.3g0.7g5.8g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.5g1.5g13.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161