Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa27g4.6kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Purjosipuli 15g3.3kcal0.3g0.3g0g0.3g
Paprika keltainen 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 14g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.2g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g72kcal1.8g4.6g5g1.8g
Valittu annoskoko85g36kcal0.9g2.3g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g18kcal0.5g1.2g1.3g0.5g
Arvot/100g100g42kcal1.1g2.7g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665