Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Tomaatti 14g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus7g10kcal0.2g0.1g0.9g0g
Kesäkurpitsa63g11kcal0.3g1.6g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g60kcal1.2g4.4g4g1.2g
Valittu annoskoko85g30kcal0.6g2.2g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g15kcal0.3g1.1g1g0.3g
Arvot/100g100g35kcal0.7g2.6g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281