Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Sipuli, paistettu 5.6g5.7kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 14g42kcal2.5g0.2g3.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.4g13kcal1g0g1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 14g19kcal2.6g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g199kcal12.8g4g14.8g1.2g
Valittu annoskoko85g100kcal6.4g2g7.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g50kcal3.2g1g3.7g0.3g
Arvot/100g100g117kcal7.5g2.4g8.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945