Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä7.5g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g13g13kcal2.6g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g5.6g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.7g2.1kcal0.1g0g0.1g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0.4g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow0.7g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g61kcal6.4g5g1.4g0.4g
Valittu annoskoko85g31kcal3.2g2.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g15kcal1.6g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g36kcal3.8g2.9g0.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408351