Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 405g1389kcal41.2g283.3g4.9g14.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 62g442kcal0.5g0.2g49.8g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa31g93kcal7.2g0g7.2g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g249g125kcal7.5g10g6.2g0g
Ruohosipuli, tuore13g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g4333kcal131.4g595.4g150.4g28.6g
Valittu annoskoko840g2167kcal65.7g297.7g75.2g14.3g
Annoskoko puolitettuna420g1083kcal32.9g148.9g37.6g7.2g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238