Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)67g37kcal12.7g2.7g2.7g0.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 67g199kcal12g0.8g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g717kcal55.6g50.8g43.8g18.6g
Valittu annoskoko840g359kcal27.8g25.4g21.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna420g179kcal13.9g12.7g11g4.7g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536