Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 100g880kcal0g0g99.5g0g
Pellavansiemenöljy199g1791kcal0g0g198.9g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g100g80kcal0g0g9g0g
Viinietikka 442g91kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g5682kcal0g4.4g614.8g0g
Valittu annoskoko840g2841kcal0g2.2g307.4g0g
Annoskoko puolitettuna420g1421kcal0g1.1g153.7g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233