Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Omena, keskikokoinen 200g175g60kcal0.3g12.4g0.5g3.1g
Päärynä kuorittu 175g76kcal0.5g14g0.2g6.8g
Valio Viola sinihome tuorejuusto88g140kcal7g3.5g11.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g53g137kcal14.2g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g950kcal48g77.4g44.8g24.8g
Valittu annoskoko840g475kcal24g38.7g22.4g12.4g
Annoskoko puolitettuna420g238kcal12g19.4g11.2g6.2g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849