Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja751g1247kcal125.5g0.1g82.6g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g80g349kcal4.4g3.3g35.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g3212kcal261.2g9.8g236g0.4g
Valittu annoskoko840g1606kcal130.6g4.9g118g0.2g
Annoskoko puolitettuna420g803kcal65.3g2.5g59g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397