Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 250g69kcal3g10.1g0.5g5.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Punajuuri 40g15kcal0.4g2.8g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka38g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g612kcal48.8g44.6g24.8g14.8g
Valittu annoskoko840g306kcal24.4g22.3g12.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna420g153kcal12.2g11.2g6.2g3.7g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374