Kauraleipä

Liota kaurahiutaleita, suolaa ja vettä tunti.

Lisää hiiva ja jauhot.

Ei tarvitse vaivata!
Anna kohota tunti.

Kaada pellille kasaksi.

( ei leivota)
Paista heti 200 astetta, yksi tunti.

Vikita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g293g1053kcal38g204.8g6.1g10.8g
Kaurahiutaleita(lidl)30g105kcal4.2g16.8g2.1g3g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g13g7.6kcal1.6g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g2331kcal87.6g443.4g16.6g27.6g
Valittu annoskoko840g1166kcal43.8g221.7g8.3g13.8g
Annoskoko puolitettuna420g583kcal21.9g110.9g4.2g6.9g
Arvot/100g100g139kcal5.2g26.4g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40533