Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 219g362kcal36.6g0g24.1g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g186g126kcal3g24.5g0.4g1.5g
Porkkana, raaka, annos 100g114g32kcal0.7g6.4g0.2g2.8g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g18g22kcal0.5g1.1g1.7g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%72g79kcal1.9g1.9g7.2g0g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.1g25kcal0.9g5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g1371kcal87.4g77.8g76.2g9.6g
Valittu annoskoko840g686kcal43.7g38.9g38.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna420g343kcal21.9g19.5g19.1g2.4g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264