Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 351g84kcal6.3g7.7g1.1g8.1g
Vesi379g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto27g77kcal5.2g0g6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g29g80kcal5.4g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g674kcal35.8g21.2g44.4g17.8g
Valittu annoskoko840g337kcal17.9g10.6g22.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna420g169kcal9g5.3g11.1g4.5g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532