Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)560g4032kcal0.6g0.6g448g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 160g456kcal24.8g0.3g40g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)120g24kcal0g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g9024kcal50.8g17.4g976g0g
Valittu annoskoko840g4512kcal25.4g8.7g488g0g
Annoskoko puolitettuna420g2256kcal12.7g4.4g244g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435