Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g2400g600kcal26.4g120g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g300g105kcal12g10.5g1.2g13.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1440g1989kcal270g0g100.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Vesi4200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g5687kcal631.2g262.8g230.4g27.2g
Valittu annoskoko8400g2844kcal315.6g131.4g115.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna4200g1422kcal157.8g65.7g57.6g6.8g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994