Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu210g168kcal3.8g37.4g1.7g4.2g
Soijakastike 757g457kcal39.2g71.9g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Fariinisokeri210g854kcal0g210.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g210g400kcal0g94.7g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g421g152kcal2.5g9.3g4.6g11.8g
Kuhafile, raaka5609g4039kcal908.7g0g39.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 281g2480kcal0g0g280.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g17477kcal1926.6g914.2g656.2g55.8g
Valittu annoskoko8400g8738kcal963.3g457.1g328.1g27.9g
Annoskoko puolitettuna4200g4369kcal481.7g228.6g164.1g14g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833