Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2797g3143kcal590.9g0g83.9g0g
Porkkana 1748g571kcal10.8g97.2g3.5g44.6g
Peruna, uusi 1398g1088kcal23.6g225.1g2.8g14g
Sipuli (kuorittu)1049g283kcal13.6g50.3g2.1g17.8g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 1398g564kcal7g33.6g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g11298kcal1291.8g812.4g184.6g152.8g
Valittu annoskoko8400g5649kcal645.9g406.2g92.3g76.4g
Annoskoko puolitettuna4200g2825kcal323g203.1g46.2g38.2g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706