Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6400g3840kcal96g832g6.4g57.6g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)1750g578kcal57.7g85.7g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g100g320kcal0g3g38g0g
Dijonsinappi, Maille, Original100g70kcal4g8g3g3g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g9615kcal315.4g1857.4g94.8g121.2g
Valittu annoskoko8400g4808kcal157.7g928.7g47.4g60.6g
Annoskoko puolitettuna4200g2404kcal78.9g464.4g23.7g30.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105